Projecten2018-09-12T12:37:07+00:00
newtask skyline

Apps, skills en mogelijkheden.

Apps ontwikkeld en gemaakt

NewTask BV heeft voor diverse bedrijven en partners opdrachten ontwikkeld en uitgevoerd. Tevens ontwikkelen en brengen we enkele apps uit in eigen beheer.

Logo-Almere-Haven-NewTask

Voor de gemeente Almere haven ontwikkeling wikkelen we een stads route – app.

In de app kunt u onder andere een architectuurroute, kunstroute of kortste route naar een bepaalde winkel vinden. Mensen die van fietsen en wandelen houden kunnen met de app makkelijk hun weg vinden door dit mooie stuk Almere.

In de app wordt de evenementenkalender geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan het havenfestival met zijn muziek en gezellige eetgelegenheden en tal van andere evenementen.

Het is mogelijk om over bepaalde onderwerpen op de hoogte te blijven via een bericht of herinnering die de gebruiker kan ontvangen op zijn telefoon.

Via de app kan een groot publiek bereikt worden.  Inwoners van Almere, toeristen en andere bezoekers die regelmatig in Almere komen, zullen de gegevens over Almere Haven en de diverse routes makkelijk kunnen vinden.  Het is mogelijk voor ondernemers en organisaties om zich te profileren.

We zijn op dit moment hard aan het werk met de app.

Over het gereed komen, de lancering en andere details houden wij u op deze pagina op de hoogte.

Wilt u per mail op de hoogte gehouden worden of wilt u een kop koffie drinken over de mogelijkheden voor een mooie route app voor uw eigen gemeente, stad of evenement. Neem contact op: klik hier!

Dolmans nieuwe klant NewTask

Voor Dolmans Calamiteiten Diensten www.dolmans.nl zijn we op dit moment een mooie app aan het bouwen. De App gaat over behoud van marktpositie en omzet verhoging. Meer kunnen we nog niet vertellen. Als de app gereed is zullen we dat hier publiceren.

LightHouse-app

LightHouse
App waarmee mensen die niet kunnen navigeren en die geen vaarbewijs hebben, toch kunnen navigeren op het water. Voor concurrerende navigatie apps en mogelijkheden moet een flinke som geld betaald worden, LightHouse is gratis. Bij alle andere apps moet je kunnen navigeren om de app te gebruiken, bij LightHouse hoeft dat niet. www.lighthouse-app.nl >

CO2 app
De app geeft aan welke route je kunt nemen met de minste CO2 uitstoot. De app vindt de meest efficiënte route voor je goederen stroom, een enkel pakket en je persoonlijke reisroute.

LoyalBuddy, Horeca loyaliteit app.
De ondernemer krijgt terugkerende klanten, de terugkerende klant krijgt een bonus. Spaarsysteem zonder stempelkaarten. Spaar en stempel kaarten raken verloren en de ondernemer hoeft niet te investeren in apparatuur. Simpel en doeltreffend.

Histamine Intolerantie app
Mensen met een voedsel allergie weten met een paar klikken of een bepaald voedingsmiddel door hen wel of niet goed verdragen wordt. Hiermee wordt in gunstigste geval ongemak en in het ernstigste geval ziekenhuisopname voorkomen.

Marathon Revolutie app
Sporters die de marathon willen uitlopen binnen de tijd zonder blessures gebruiken deze app en het bijbehorende systeem. Er wordt nooit langer dan 14 km per training wordt gelopen. Op basis van de persoonlijke conditie maakt de app een persoonlijke trainingsschema en begeleidt bij het lopen op de juiste snelheid.

EC HRV Coach
Train op de persoonlijke vorm van de dag, van de gebruiker. Ideaal voor sporters en revaliderende mensen. Nooit meer te licht of te zwaar trainen, altijd op basis van jouw conditie op het moment.

Wordt gebruikt bij chemo patiënten, revaliderende en bij (top)sporters die op afstand gecoached worden. De coach heeft inzage in je prestaties en trainingsroute. Via de chat functie kun je berichten sturen en ontvangen.

TimeKeeper
Urenadministratie. Eenvoudig en correct bij te houden. Timekeeper houdt je taken bij met 1 klik per taak wissel. Dagelijkse opgave van tijdbesteding per taak & project. Eenvoudig te koppelen aan de backend, voor automatische facturering.

Kassa
Krijgt productgegevens binnen via website database. Producten kunnen worden geselecteerd en afgerekend. Transacties worden direct naar de database geupload zodat live de kassa standen en verkopen te zien zijn. Gebruikt in een mobiel toegangssysteem voor evenementen. Print ook unieke toegangs polsbandjes.

Wilt u meer weten over onze apps, skills en mogelijkheden?
Aarzel niet om contact op te nemen.

MAIL ONS!